Levering og retur

HAR DU SPØRSMÅL OM ORDREN DIN?

 Levering i Norge

Dundelina bruker standardrate for leveranser innenlands. Gjeldende sats vises når du velger fraktmåte i kassen. Pakker sendes med vanlig post, og avhengig av hvor du bor tar det ca 3-5 dager. Alle pakker til Svalbard  har et frakttillegg på kr 148 (uten mva).

Hvis du bor i nærheten kan du også hente pakken din i på vårt varelager. Velg denne måten hvis det passer best for deg.

 

Levering utenfor Norge

Dundelina bruker standardrate for leveranser utenlands. Gjeldende sats vises når du velger fraktmåte i kassen. Pakken sendes med Fedex og avhengig av hvor du bor tar det ca 5-10 dager. Vi sender deg leveringsbekreftelse og trackingnummer når pakken er sendt.

Hvis du foretrekker en lavere fraktrate kan vi sende pakken med vanlig post. Send oss i tilfelle en epost. Vi refunderer det overskytende fraktbeløpet til din konto så snart ordren er sendt. Merk at pakker sendt med vanlig post ikke blir erstattet om de forsvinner på veien.

 

Leveringstid

De nevnte leveringstider for din ordre er omtrentlige. Varene blir sendt til adressen du oppgir i ordren.

 

Ordrebekreftelse

Etter at du har fullført ordren din i nettbutikken vil du motta en ordrebekreftelse på mail, med beskrivelse av produktene du har kjøpt. Dersom noe av det du har bestilt ikke er tilgjengelig eller om det ellers er noen forsinkelse i forbindelse med ordren din vil du inne n kort tid bli informert om dette. I så tilfelle får du spørsmål om du fortsatt vil motta forsendelsen, og om du vil erstatte manglende produkter med noe annet fra vårt sortiment. Du vil ikke bli belastet før vi får din bekreftelse på hvilke endringer du ønsker, og vi har sendt ordren til deg.

Alle ordrer er avhengig av tilgjengelighet og godkjenning av oss. Dundelina forbeholder seg retten til å kansellere ordrer hvis produktet ikke lenger er tilgjengelig. I så tilfelle betales ingen kompensasjon.

 

Betaling

Priser

Alle priser er oppgitt i Norske Kroner, og inkluderer norsk merverdiavgift. Fraktkostnader er ikke inkludert. Priser kan endres når som helst.

Fortolling

Leveranser fra Norge til andre land underligger importregler. Toll og moms i ditt land betales av deg. Fedex tar kontakt før levering hvis det er toll å betale. Hvis du nekter å betale og pakken returneres til oss, refunderer vi deg for ordren minus våre merkostnader.

Betalingsmåte

Du kan betale med Visa, Mastercard og Pay-Pal. Dundelina lagrer ikke kortinformasjonen din. Alle kortinnehavere blir autorisert av kortutsteder. Hvis din utsteder ikke godtar din betaling til oss, er vi ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende levering.

Fremdeles spørsmål?

Send oss en mail til hello@dundelina.com eller fyll ut kontaktskjemaet.