Om Dundelina

EVERY DRESS TELLS A STORY...

Møt Dundelina

Dundelina elsker klær – men ikke hvilke som helst klær. Hun skaper klær som får henne til å drømme og som tar henne med på spennende eventyr. Og så elsker hun historier – spesielt de hun kan ta del i selv! Hos Dundelina har hver kjole en historie å fortelle. En kjole er ikke bare en kjole – hvis den snus på siden er den kanskje en hai, hvis du kikker inni lommen kan den kanskje forvandle deg til en fugl!

La barna dine få boltre seg i eventyr og kreativitet ved å la dem møte Dundelinas magiske verden – tilgjengelig i utvalgte butikker og på www.dundelina.com

 

Vår design

Dundelina er et norsk kles- og tilbehørskonsept inspirert av historiene om Dundelina, skrevet av Roald Kaldestad. Disse historiene er sjelen i kolleksjonene, og alle grafiske elementer og karakterer er utviklet fra dem. Scener fra historiene blir til nydelige trykk, og karakterene tar form som leketøy og tilbehør som lar barna gjenskape sin egen versjon av Dundelinas verden.

Dundelinas tilnærming til design er sofistikert med glimt i øyet. Våre kolleksjoner er moderne men samtidig varige, slik at gleden kan gå i arv!

Dundelinaklærne er for jenter mellom to og ti år. Tilbehøret, lekene og bøkene kan nytes av alle!